Adaptacija stanova i poslovnog prostora

Duga kolor je građevinsko preduzeće specijalizovano da pruži kompletnu uslugu kada se radi o adaptaciji poslovnih i stambenih prostora. Dugogodišnje iskustvo i širok spektar klijenata različitih potreba nam omogućava da efikasno procenjujemo materijalne i ljudske resurse tako da na najbolji način izađemo u susret svim tipovima klijenata – od malih stambenih objekata do velikih poslovih kompleksa.

Adaptacija i renoviranje stanova i poslovnih prostora

Opremanje enterijera, kao i adaptacija i renoviranje stanova i poslovnog prostora, su oblast građevinske industrije koja se neprekidno razvija. Savremeni tokovi diktiraju sam stil i izgled finalnog proizvoda, odnosno kompletnog enterijera, a mi u kompaniji Jug pratimo najnovije trendove i činimo sve da  izađemo u susret željama klijenata poštujući standarde kvaliteta. Bilo da se radi o adaptaciji stana, kuće ili poslovnog prostora, tu smo da zajedno sa vama pronađemo najbolje rešenje koje će vas zadovoljiti.

U slučaju da je potrebno uraditi neke od osnovnih radnji na polju uređenja i adaptacije stana i poslovnog prostora ili je potrebno izvršiti kompletno renoviranje i opremanje enterijera po sistemu ključ u ruke, garantujemo da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno, sistematično i profesionalno.

Tri faze procesa renoviranja i adaptacije stanova i poslovnog prostora

Gruba podela radova i postupaka potrebnih za potpunu adaptaciju stanova, tj. stambenog prostora, kao i poslovnog prostora, može se vršiti u tri celine:

Projektovanje enterijera

Izvođenje svih potrebnih građevinskih i završnih radova na polju uređenja

Dizajn, izrada nameštaja i opremanje enterijera

U nekim slučajevima nije potrebno sprovesti svaku od navedenih radnji prilikom adaptacije stana i poslovnog prostora, a mi smo tu da prilagodimo naše usluge vašim potrebama i budžetu.

Pozovite sad