Uređenje enterijera

Uređenje enterijera uz Duga kolor tim stručnjaka znači odabir funkcionalnog, kvalitetnog, elegantnog i modernog rešenja za prostor po Vašoj želji. Bilo da želite da uredite Vaš postojeći životni ili poslovni prostor, ili opremate enterijer od nule, mi imamo rešenja za sve ukuse i vrste enterijera.

Šta podrazumeva moderan dizajn enterijera?

Uređenje enterijera ima za cilj da Vaše prostorije učini ne samo lepšim, već i boljim za život. Dizajneri enterijera kombinuju estetski sa tehničkim aspektom, stvarajući prostore koji čine boravak u njima prijatnim, a život lakšim.

Ukoliko želite da osvežite svoj enterijer ili da ga preuredite, prvi korak je osmišljavanje dizajna, gde dizajner zajedno sa klijentom razgovara o sadašnjem prostoru, dispoziciji potrebnog nameštaja, budžetu, stilu i izgledu budućeg prostora.

Nakon što obe strane iznesu svoje ideje za enterijer, izrađuje se model spomenutog prostora

Uređenje enterijera ima za cilj da maksimalno i efikasno iskoristi prostor,a to čini uz pomoć 3D modela i rendera. Koristeći tehnogiju i specijalne programe, dizajneri kreiraju fotografije koje klijentu pokazuju kako će enterijer izgledati u budućnosti. Ovo omogućava klijentu da izmeni i doda šta god želi i eliminiše moguća iznenađenja i razočaranja.

Tražite stručnu pomoć u uređenju enterijera?

Ukoliko Vas inspirišu moderni enterijeri i želite da svoj dom uredite u sličnom stilu, naš stručni tim je tu za Vas. Naše usluge projektovanja enterijera obuhvataju niz aktivnosti:

Izrada projektnog rešenja sa 3D vizuelnim modelom

Razrada funkcije prostora

Odabir boja, materijala i tkanina

Definisanje položaja rasvete s odabirom osvetljenja

Izrada crteža za pravljenje nameštaja po meri i odabir komadnog nameštaja

Odabir detalja i dekoracije

Pozovite sad