Tapete i dekorativne tehnike

Dekorativne molerske tehnike krečenja za zid 

U arhitekturi pored praktičnog uređenja prostora postoji i dekorativno i estetsko uređenje koje u savremenom društvu sve više dobija na važnosti. Bilo da se radi o zidovima, plafonima, policama, šankovima ili paravanima, uvek je moguce naglasiti njihov drugačiji oblik. Sa oblicima uvek ide i nezaobilazna rasveta, koja daje novu dimenziju prostoru.

Kada odlučite da nešto promenite u izgledu svog životnog prostora, najbolji efekat ćete najlakše postići unutrašnjom dekoracijom. 

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju.

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da Vas kontaktiramo što pre.

Dekoracija unutrašnjih zidova – visoki kvalitet

Ukoliko želite da u svoj dom unesete dodatnu svežinu, da jednostavno nešto promenite, ili personalizujete svoj prostor dajući mu jedinstveni lični pečat. Dekoracija unutrašnjih zidova ne iziskuje prevelika novčana ulaganja, a ni mnogo vremenena, pa ćete sa prihvatljivim budžetom i relativno brzo dobiti fantastične dekorativne zidove.

Zidovi predstavljaju najveću površinu unutar sobe, pa je dekoracija zidova nešto od čega se najčešće polazi prilikom uređivanja. Dekoracije na zidovima mogu da budu mesto gde ćete se u potpunosti prepustiti svojoj mašti.

Pozovite sad