Molerski radovi

U molerske radove koje izvodimo ubrajaju se sledeći radovi:

krečenje stanova u cilju osvežavanja stare boje

gletovanje i krečenje poludisperzijom, disperzijom u svim tonovima

najkvalitetniji moleraj sa najboljim glet masama, brušenjem zidova savremenim mašinama i krečenjem bojama najboljeg kvaliteta radi postizanja izuzetnih efekata

farbanje radijatora, vrata, prozora, ograda…

uklanjanje dotrajale boje, tapeta

popravke oštećenja na zidovima i plafonima prilikom drugih radova

 

Molersko Farbarski radovi

Molerski radovi kao i farbarski radovi važan su segment uređenja prostora. Molerski radovi imaju ključnu ulogu prilikom izvodjenja završnih radova u gradjevinarstvu, prvenstveno zbog razloga što boje svakodnevno utiču na naše živote. Kada uđemo u neki prostor prvo njih primetimo, a tek onda oblike prisutne u njemu. Takođe, dokazano je da boje utiču na našu psihu.

Bojom oplemenjujemo i oživljavamo prostor, dajemo mu sopstvenu notu a za to su zaslužni naši molerski radovi. Bojom postižemo kontraste, naglašavamo prostornost te prostoru dajemo novu dimenziju.

Zahvaljujući savremenim tehnologijama i bogatim izborom materijala granice vaših želja ne postoje. Vaše je samo da pustite mašti na volju, ostalo je na nama. Radimo prema vašim sopstvenim željama ili projektu arhitekte. Na današnjem tržištu, nudi se stotinu vrsta boja za enterijere, bitno je dobro izabrati vrstu jer su namene različite.

Boje dele se na poludisperzione, akrilne, latex, fasadne, antialergijske, antinikotinske, dekorativne, one koje se koriste u prostorijama sa vecim udelom elektro smoga itd. To bi u globalu značilo, da možete prostor u potpunosti prilagoditi vašim željama, s tim da ne odstupate od ciljane namene svake boje posebno.

Perive akrilne boje za unutrašnje zidove

Koristi se kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sve akrilne boje su paropropustive i ne poseduju olovo, hrom i amonijak. Bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza. Oslobođena svih štetnih sastojaka i zadovoljava najviše ekološke standarde (minimalno isparavanje štetnih sastojaka). Nositelj svih najvećih eko-certifikata. Po potrebi se razređuje s vodom. Neškodljiva za zdravlje i prijatna za okolinu, dobro se pere. Akrilne boje možemo tonirati više od 2000 nijansi.

 

Boja za vlažne zidove

Zaštita i dekoracija vlažnih unutrašnjih zidova i plafona. Za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u vlažnim stambenim prostorijama, podrumima, skloništima, na stepeništu… Bitno smanjen prodor vlage iz zida u prostor, odlično prijanjanje na vlažne zidove, odlično pokrivanje i izolacija fleka rastvorljivih u vodi,dobro se pere.

Boja za dečje sobe

Znači ako imate dečiju sobu ili ste skloni alergijama, koristiti cete takvu boju, koja sadrži ekološke materijale i kao takva nije štetna niti u kojem segmentu. Zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona u dečjim sobama i drugim stambenim prostorijama kao što su hodnici, predsoblja, stepeništa, dnevne sobe itd. Bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza. Oslobođena svih štetnih sastojaka , što je čini pogodnom za nanošenje u prostorijama koje iziskuju visoke higijenske standarde (bolnice, vrtići, škole i sl.). Razrjeđuje se s vodom.

 

Latex boja

Sluzi kao zaštita i dekoracija vrlo opterećenih unutrašnjih zidova u predsobljima, hodnicima, stepeništima (bolnice, vrići, škole, stambeni blokovi itd. Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cementnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza.Može dobro da se pere , jednostavno čišćenje zidova, otporna na dezinfekciona sredstva,sjajan zavrsni izgled premaza.

Antimikrobna boja

Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Sadrži sredstvo neškodljivo za ljude koje sprečava razvoj algi i plesni.Pogodna za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza u prostoru u kome postoji povećana opasnost od razvoja plesni i algi (objekti prehrambene industrije i zanatstva: ugostiteljski objekti, mlekare, pivare, pekare, menze,…). Ima odlično antimikrobno delovanje, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, može da se pere.

Antinikotinska boja

Sluzi kao zaštita i dekoracija unutrašnjih zidova i plafona. Pokriva i izoluje fleke koje nastaju zbog pušenja, izlivanja vode, od katrana, raznih ulja, požara, i sl. Ova vrsta fleka se rastvara u vodi pa ih voda u fazi sušenja izvlači na površinu, što znači da boje na vodenoj osnovi nisu pogodne za njihovo prekrivanje. Pogodna je za bojenje svih vrsta mineralnih maltera, vlaknasto-cemetnih ploča, betona, gipsano-kartonskih ploča, tapeta od staklenih vlakana, papirnih reljefnih tapeta i starih premaza, koristi se za prostorije izložene jakom delovanju nikotina (caffe barovi, restorani, konobe i sl.)..Boja je bez agresivnog mirisa, odlična izolacija fleka rastvorljivih u vodi, moze da se pere.

Pozovite sad